Followers

Tuesday, March 30, 2010

biasiswa oh biasiswa~

salam...
seperti yg kte sedia mklum,kputusan interview ntuk biasiswa jpa n mara dah pun kluar~
huhuhu..ade bbrape org bdak mktab kte dapat!!!woo...c0ngratz~
yg dpat jpa,,,ain,amy n atiqah mat saad...
yg dpat mara punye plak,,,ayu,galah..buat mse ni r..tu je yg aku tau...
c0gratz ye...ayu amik pergigian...galah plak amik engineering,,,
h0pe d0rg bjaya interview tu,n dpt g oversea~fuhh~gempak oow!!!wat bt0l2 nnt intrvw,,,chaiy0k! =)
aku kecundang di tgh jalan...tu la...dok gatai gi pilih kjuruteran jerman..kn dah tk lpas nk gi interview..mybe c0urse tu ntuk bdak2 yg gler2 excellent...aku ni walaupun stret a...ade gak tselit a-....kah3
hihihi..walau ape2pun,aku masih mgharap pada biasiswa petronas,ntuk utp punye,,,
h0pe sgt aku dpt pegi intvw tu n bjaya dpt tmpat kt utp~ =)
pade semua kgkawan ku,aku rindu gler kt k0rg...
huhuhu
tolg r update gak blog nih,,,kn aku dh bgi passw0rd,so,korg bleh r gak akses blog ni n wat p0st2 baru...huhuhu
wasalam~
http://www3.mara.gov.my/TemudugaSPC/index.htm
spe nk check,boleh check kat cni ntuk tawaran interview biasiswa mara,,,sekian.

1 comments:

Brown Boxes said...

huhu~` even ak bukan 506 ak nak komen gak!
congratz kat yg dpat..
ekin.. ni bukan ending kpd kejayaan ko.. ko ad isi byk ag biasiwa len.. rezeki ko mybe kat situ...