Followers

Monday, May 17, 2010

bzzt2!! HANA to 506~~roger!

weehoo~~!!!
akhirnye aku berjaye jejak as a follower kat blog neyh~
ahha...aku nak tumpang lalu jap..
promoting my blog...ehehe! *da maju..
http://amoihanachan.blogspot.com/
jadi la follower! cian aku cakap sorang2~hu3!
dgn kesempatan ney,aku nak ucapkan...
SELAMAT HARI RAYE......?
jap2...silap type...
SELAMAT HARI GURU wat guru2 maktab terchinta~
smoge usaha sentiasa diberkati Allah...
aminn~~
jap2! lom abes!
gud luck 2 all ma peeps yg sdang mengorak langkah maju...
ke matrik...mahupun ke asasi...chayok!
aku nie kena tunggu bulan 7 maa,,kecian...
amek diploma architecture...walaupun lambat, tapi semangat!! YEAH!!
papai~take care allz!
wassalam~~ ^__^

Friday, May 14, 2010

bila cik senah mula membebel...

weh korang..
nih aku tules bape minit lepas aku tengok video yang baru jek diupload oleh cik ekin.

korang, aku sedih..
aku rindu korang... rindu sangat! (tp aku tak nangis pon.. im trying my best tak nak kasik air mate ni kuar ouh.) aku berjaye! wuahaha!

aku tak nak cakap kat fb betape aku sangatlah rindu kat korang! [eheks! malu la konon.]
serius! ekin, thanks alot sebab wat video tuh. it keeps all the memories safe. [betol ke aku mrepek nih? agaga. wutev]

video

bile senah mule membebel ; korang jage diri elok2 wokeyh! aku sayang korang sangat! wat sume ex classmate aku 08'09 , korang the best!!

to mr lee ; aku upload video nih gune old editor [aku edit kat setting] is it affect any of your post or layout ko? if yes, soryy. just let me know then. nanti aku edit balik n3 nih. thanks.

-----------------------------------------------------

komentar dariku :-
start dr : fatahiyah
end kat : shauqi [sori la derr, ko duk blakang nuh, ikt turutan ekk? ekeke]

t-yah : sorang awek yg slalu pending. haha takpe babe, kau tetap cute! :)
t-qah : berjiwa sastera! yeke? formality is her way. LDP bhai. haha
syaza : tak abes2 ngn si ipod dye tuh. aku jual baru tau. haha evil!
senah : no komen. -_-"
izah : adek kecik aku kat cube. sangat comel! boleh buli selalu. sayangg izah! :)
azlia : dialog TERFAMOUS - "sape nak dengar azlia nyanyi?" hahaha! miss u!

awal : tak pernah lekang dr buku. jangan pernah putus asa wokeh dear? :D
puteri : "aku sedihhh..." pasni jangan slalu sedih2 okay put? ko kn tough! be strong girl!
nanie : trademark - "nani comel" dimane sahaje dimane jua pasti ade. kekalkan kcomelanmu.
aisyah : suke gaduh ngn aku! haha. jgn gaduh ngn orang lain ye.. hehe
aenn : haha! suke menjerit!! trust me! jeritan kau yang aku rindu. hehe!
hana : kau gadis seni! chaiyok2! lukisan kau hebatt!

ekin : klik2 ngn kameranye! aku tabik springg sbb kau slalu berusaha utk diri ko n kitorang!
oomey : slalu bz ngn keje bwp nye! keje kuat kayh sayanggg! dun give up! :)
wanie : adek kecik aku lagi sorang kat cube. haha! kau comel! jgn slalu sedih2!
aziera : kakakku yang bijak! heh~ smoge kau sukses yerr.. :D
amylia : lagi sorang kakakku yang bijak! tak lokek ngn ilmu!
hidayu : kakakku yang bijak jugak! hehe. sangat pemalu tau! sayangg ayu!

lee : tak lokek ngn ilmu jugakk! study hard n study smart bro! :D
zaquan : ayat famous "arrgghhh! tension!!!" haha! jgn tension2 lagi okeyh!
nashrul : ape ekk? kau pemalu kott. eheh~
rahimi : kau tak lokek ngn ilmu jugakk! thanks ajar aku physic!
syafiq : kau memang comel! kekalkan kecomelan mu! haha
shahrul : "assalamualaikum cikgu.." tugas khas kau! :D

hakim : senyum itu sdekah! thnks sbb slalu bg sdekah. :)
atiq : evil! haha. kau nakal tapi baikk!
amar : kau pendiam ke? haha. bg aku, ko memang pendiam!
faris : kau tinggi! ekeke. itu satu pujian ye. tq
nazrin : kau comel jugakk! no wonder la org pggil ko baby. ekeke
syauqi : dulu ko tak senyum pon. now, dah senyum dah. senyum slalu! :)

ni komentar dari aku untuk korang - member2 aku 406'08 n 506'09.
senyum selalu kay! aku sayang korang sume! chow! salam~

Saturday, May 1, 2010

semakan upu~ wee xD




salam~ ntuk makluman kte sume,semakan kemasukan ke upu akn kuar pda 1 mei yakni bsok,,,so,same2la kite berharap agar kte dpt ape yg kte pilih.Pda yg dpt matrik,tahniah diucapkan.Klu rse boleh bwk kt matrik,boleh la msuk matrik.Tpi pde sesiapa yg rse nak tggu upu tu dulu,tggu la,,,korg boleh buat pilihan sme ade nak ke matrik atau asasi kt uni.Sbenanaye sme je,cume matrik korg kne work hard ntuk pastikan korg dpt smbug kt uni nnt.Klu asasi lak,korg kire dh konfem msuk uni,so,sngla nak smbug ijazah lak,,,x yah nk sibuk apply msuk uni dah...sbb korg akn smbung ijazah di uni yg sem time asasi tu.So,skang,its up to you la nk pilih mne,klu nk rse gi matrik,gi je..klu rse nak gi asasi,move on~pikir2kn la,pilihan yg akn kte buat akn menjadi penentu mse dpn kte,so,buat pilihan yg pling baik ntuk diri korg k~good luck~ =)