Followers

Friday, April 30, 2010

comel? ohh tidak!!

ting! tong!
[mtk izin tuan umah nk mencoretkn ape yg terbuku di aty aku..]
ceewah~
ini blog kte ye kawan2..
ulang suare~ blog kite! bukan aku sorang! bukan kau sorang!
eceh! jadi kesimpulannye dsini, sila amek berat. jgn amik ringan. jgn amik aty.
ok ? tak lawak. abaikan.



kpade korang yang dah berjaye dapat mne2 offer pi ipta atau matrikulasi tu, aku ucapkn tahniah atas kjayaan korang! [haha! bapak formal do! kte kasik relaks, okayy?] sronok aku tgk kwn2 aku yg tsayang nih dpt smbung blaja. eceh! :D


korang jgn lupe blaja rajin2, elok2, jgn nakal2 dah, cube jadi budak baik, sopan [ahah! sapekah budak paling sopan dalam kelas dulu? tepuk dade, jwb sendiri..] aku pon otw nk jadi budak baik dah.. jgn tanye sapekah aku! hahaha! -tutop kes!-

lepas ni jgn sume duk pakat tanam azam baru pastu duk biaq terkuboq naa.. sile amik tindakan okay? kalo korang rase cam nk give up tuh, tolong la jangan~! korang kne bayangkan mase depan korang di mase akan datang.. susah2 dulu, senang2 kmudian.. ini tak! susah taknak, nak senang je.. ape cer bro?! sis?! lu nak idop senang, mmg la kne susah dulu ohh! kalo nk idop senang je, baik takya jadi org.. emo plak! haha! :D

sekian sahaje, coretan kasih dariku untukmu.. haha! kalo aku rase nk conteng lagi kat sini boleh tak? hehehehe~

p/s : untuk cik ekin, aku dah post new entry! haha! anda bile lagi? takkan bace je kot.. hakhak! lagi satu, sory sbb title post nih mmg takde kne mgene ngn entry nih! haha! :D last, same2 la kite brubah untuk memajukan diri kte, jgn tinggal solat [peringatan khas dtujukn kpade aku n korang2 sumer] sory eh kalo aku kecikkan aty korang ngn entry aku..
cau cin cau! daa~ salam..

2 comments:

mIMey said...

haha..yea2~ congrates jugakk!!

Lee said...

congrats semua...
blaja leklok ok~!!