Followers

Friday, May 14, 2010

bila cik senah mula membebel...

weh korang..
nih aku tules bape minit lepas aku tengok video yang baru jek diupload oleh cik ekin.

korang, aku sedih..
aku rindu korang... rindu sangat! (tp aku tak nangis pon.. im trying my best tak nak kasik air mate ni kuar ouh.) aku berjaye! wuahaha!

aku tak nak cakap kat fb betape aku sangatlah rindu kat korang! [eheks! malu la konon.]
serius! ekin, thanks alot sebab wat video tuh. it keeps all the memories safe. [betol ke aku mrepek nih? agaga. wutev]

video

bile senah mule membebel ; korang jage diri elok2 wokeyh! aku sayang korang sangat! wat sume ex classmate aku 08'09 , korang the best!!

to mr lee ; aku upload video nih gune old editor [aku edit kat setting] is it affect any of your post or layout ko? if yes, soryy. just let me know then. nanti aku edit balik n3 nih. thanks.

-----------------------------------------------------

komentar dariku :-
start dr : fatahiyah
end kat : shauqi [sori la derr, ko duk blakang nuh, ikt turutan ekk? ekeke]

t-yah : sorang awek yg slalu pending. haha takpe babe, kau tetap cute! :)
t-qah : berjiwa sastera! yeke? formality is her way. LDP bhai. haha
syaza : tak abes2 ngn si ipod dye tuh. aku jual baru tau. haha evil!
senah : no komen. -_-"
izah : adek kecik aku kat cube. sangat comel! boleh buli selalu. sayangg izah! :)
azlia : dialog TERFAMOUS - "sape nak dengar azlia nyanyi?" hahaha! miss u!

awal : tak pernah lekang dr buku. jangan pernah putus asa wokeh dear? :D
puteri : "aku sedihhh..." pasni jangan slalu sedih2 okay put? ko kn tough! be strong girl!
nanie : trademark - "nani comel" dimane sahaje dimane jua pasti ade. kekalkan kcomelanmu.
aisyah : suke gaduh ngn aku! haha. jgn gaduh ngn orang lain ye.. hehe
aenn : haha! suke menjerit!! trust me! jeritan kau yang aku rindu. hehe!
hana : kau gadis seni! chaiyok2! lukisan kau hebatt!

ekin : klik2 ngn kameranye! aku tabik springg sbb kau slalu berusaha utk diri ko n kitorang!
oomey : slalu bz ngn keje bwp nye! keje kuat kayh sayanggg! dun give up! :)
wanie : adek kecik aku lagi sorang kat cube. haha! kau comel! jgn slalu sedih2!
aziera : kakakku yang bijak! heh~ smoge kau sukses yerr.. :D
amylia : lagi sorang kakakku yang bijak! tak lokek ngn ilmu!
hidayu : kakakku yang bijak jugak! hehe. sangat pemalu tau! sayangg ayu!

lee : tak lokek ngn ilmu jugakk! study hard n study smart bro! :D
zaquan : ayat famous "arrgghhh! tension!!!" haha! jgn tension2 lagi okeyh!
nashrul : ape ekk? kau pemalu kott. eheh~
rahimi : kau tak lokek ngn ilmu jugakk! thanks ajar aku physic!
syafiq : kau memang comel! kekalkan kecomelan mu! haha
shahrul : "assalamualaikum cikgu.." tugas khas kau! :D

hakim : senyum itu sdekah! thnks sbb slalu bg sdekah. :)
atiq : evil! haha. kau nakal tapi baikk!
amar : kau pendiam ke? haha. bg aku, ko memang pendiam!
faris : kau tinggi! ekeke. itu satu pujian ye. tq
nazrin : kau comel jugakk! no wonder la org pggil ko baby. ekeke
syauqi : dulu ko tak senyum pon. now, dah senyum dah. senyum slalu! :)

ni komentar dari aku untuk korang - member2 aku 406'08 n 506'09.
senyum selalu kay! aku sayang korang sume! chow! salam~

5 comments:

putt said...

haaahhhhh
wahhh
mmg touching abes
weh ak tau ayat 2
ak try k?
syg korg sume

Nad said...

perlu ke aku sedih?
T__T

izAh d' Carrie juNior said...

senah.....i missss u fren... :'(
sayang hasanah sssslalu...... :')
tqvm...jgn buli kte lg..huk3

izAh d' Carrie juNior said...
This comment has been removed by the author.
Nad said...

hehe. pas kte tengok video ekin, kite rase sedih.. rindu sangat. :'(