Followers

Friday, August 6, 2010

buzz~~ ting tong!!

hyep!!
rindu nyer kan?? nk wat entry kat sini pulak.. heheh ;p
ermm.. senar nyer,, nk jempot kowang sume dtg uma aku..
oooops~~ lupe lak nk kenalkan diri yg comeyl lote nyh~ hehe.. aku ny si becok umi raihan safura la~ hehe saje nk jempot kowang dtg uma before aku fly~ huhu..

ntah bler lagy dpt jumpe nnty kan..

ha.. sape terniat nk dtg tuh, dtg la ea.. maseng2 ade lesen da kn? ekekke~
alamat umah aku::

Lot 3595, batu 7,
kg sijangkang',
42500 telok panglima garang,
selangor darul ehsan
~

ha.. jempot la ramay2 dtg..
ermm..
pape pon.. doakan kejayaan kawan2 kite kat ne jua mereka berada~
gud luck ye kowang yg nk mengahdapi final2 yg akn dtg.. chaiyok! gambatte! kepada mereka2 yg nk fly cm lee, tc there.. jge diri bebaek, blaja rajen2,, ingt kitaownag ea~

dah la.. saje je senarnye, nk ajak kowang dtg uma raye ny~ heheh
dtg3!!! tp jgn lewat2.. aku raye kat sini pai 20 september je bersamaan 10 syawal..
21 aku da fly~ sob3~ sedeyh bler pk da nk pose, means da dekat ngn mase tok aku fly~ berjauhan ngn syg2 aku~ huarghh~

dah.. sudi mampir ye wok~
hehe.. love u all!!

6 comments:

Cik Nad said...

bolehkah ak hadir sekali? hehe~

senah said...

umi, nanti aku rindu kau. T__T


-senah

~uMmiE~ said...

nad.. =.=" due2 nad,, haish... nadhirah:: ade beza kew?? ish.. sty la kau leyh dtg.. kau pon kan kawna aku.. :) jempot2..

senah:: aku lagy akn rindu kau sen.. urmmm

Siti Nor Hidayu Bt Mohd Shapiai said...

mie.. fly ane? x gtau kite un.... sedih3.. pape pun, congrates k... proud to be yur fwens..

Siti Nor Hidayu Bt Mohd Shapiai said...

mie.. fly ane? x gtau kite un.... sedih3.. pape pun, congrates k... proud to be yur fwens..

Nad said...

ayu , umi nak fly p mesir lah sayangg. :'(