Followers

Saturday, April 16, 2011

BILA BUMI PASUM MENANGIS ;'(

Assalamualikum,
sedih tak tajuk entri kali ni? sedih kan,,,sekarang ni tgh hujan tau kat sini.and pada hari sabtu ni tanggal 16 april,ramai budak2 pasum akan pulang ke kampung halaman masing2.Sedih jugak la.Aku terpikir nak letak tajuk ni sebab ade sorang budak kelas aku buat status kat fb,statusnye berbunyi:"langit UM menangis."
Memang kena timing la,da la tengah hujan renyai2 ni.OK2!,tak mao sedih2 lagi ea,setiap yang bertemu pasti akan berpisah,so keep movin' on.Kite bertemu untuk berpisah.Lumrah hidup.Kat sini beza,kawan datang dari seluruh pelusuk malaysia,sabah sarawak sekali,mane tak nye sedih kalo nak berpisah.=,=" Ok,jom kite hepy2 ckit.

Meh la tengok koleksi gamba2 aku sepanjang aku bertapak di pasum ni hek3

ni gamba budak2 kelas aku :)

ni gambar time kat mid valley,hang out ramai2 :)

gambar dengan miss maisarah (pkai tudung pink tu) dye tutor bi,tutor paling best lah bg ak! :)

ni time kat food court@mid valley jgak... :)

malam emas pasum_ekin & mas :)

dewan kuliah utama*ak rindu seat ak je,bhahaha xD

bilik tutorial :)

makmal komputer :) mode:C++ hek3

exam hall :) *ak wing c2

kolej kediaman ke-12! :) kolej bdak asasi

the end... :')

kiteorg yg susun batu ni hek3 aku,timah,kesum :)



my lovely science physical group,tpi actly rmai lagi sbenanye,ni hari last lecture :)




Banyak lagi sebenanye gamba2 yg aku ade,aku akn suke amik gamba hek3 Em,so arini ak balik rumah,romate aku pun bru je balik tengahari tadi sob3 die budak BP,johor. :) aku sayang die <3 *kalo dye tau ni mesti kembang hek3 gurau2 je ok.

So,sampai sini je la eh,aku nak on9 fb plak haha
xoxo, ekin. :)



















5 comments:

aiman rashidd said...

HOHO :) tahu tahu . cehhh dia pun ada blog maaaa :p HUHU nice nice . smart2 :) truskan menulis :)

Moderator said...

ahah! actly ni belog klas la aiman,,,mne2 dak klas aku leh post kih3
oh thanks la awak! haha xD

[sutera kasih] said...

mesti akan rindu kenangan2 masa blaja kan..saya jugakkk uwaaaaaaa :')

Moderator said...

yup2! sgt miss diorg2 nih,,,<3 :)
biar jauh dimata tapi dekat dihatiey! :)

PEAH said...

suka yg batu2 tu...