Followers

Wednesday, November 9, 2011

the same girl.again.she.miss.me.a.lot


Mule2 dengan yang ni,post ni lepas kteorg habis pasum.hahaha
Maybe ad sebelum2 ni,tapi dh terdelete kot cuz ak x jumpe dah...



Lepas tu yang ini.Tengok die tulis tu time puasa.Aku ingat lagi time ak msih 
kat pasum kteorg ad gi bukak pose ramai2 ngan dak maktab kat 
Sunway Pyramid.Kteorg makan Kenny Rogers kot haha.



Notice tak,post2 die yang sebelum ni smiley nye cenggini: :)
tapi kini mcm ni: :'( 
Ni bukn gurauan tpi betol2...kih3


Ha,yang ni pulak the latest post by her.haha Ingat lagi tak ak ad tulis post
 utk wish befday kat die? hihi adeii,ak rse mas x jumpe 
kawan cm ak kat usm tu,,kah3 :P 
aye (saya) kan satu dalam seribu kah3:P *gelak lagi,smpah perasan




Bile eh nk jumpe mas lagi? Mgkin satu hari nnt kan mas kan? haha 
Pnjang umo kite leh jumpe :)
<3
Ok.adios.
Assalamualaikum.

1 comments:

✿nenek moden✿ said...

bertuah dapat kawan macam tu.. :)