Followers

Sunday, March 20, 2011

AWAK PANGGIL SAYA SAYANG EH?

Salam...
hai korg! Spe da habis exam angkat jari!*nak suruh angkat tangan mesti korg malas kan HAHA aku blum abis exam lagi,lagi 2 weeks kot,nnt pastu cuti 5 bulan.yeah~! xD
Korang ape kabar?sihatt?Ak da lame tak contact korang kan,miss u all!
Actually,ak saje je buat post ni,lame da tak update kan :)
*tajuk entry tak de kne mengena sangat sebenarnye hehe
ok2,fine la ak panggil "hai syg~!" pastu korang jawab la "AWAK PANGGIL SAYA SAYANG EH?
haha kan ade kne mengena gak tu =P
Jom tengok ape yg ak nak tulis:
KAMU AGGAP BLOG SEBAGAI APA???
  1. DIARI????
Ada orang suke menceritakan segala mcm ape yg terjadi dlm hidup seharian die,,,mgkin mereka selesa dgn cara sebegitu,,,tpi bknkah itu sume bende personal? haha mgkin mereka selesa untuk share dgn sume org,its okay tpi kan klu diari bole ke share2 cerite dgn org? just asking heee :D hey,you,dont blame me,i'm just giving my opiiieee =P

2. A LOVELY STORY OF YOUR OWN???
HAHA,mostly la gurls yang suke story mory psal cinta ni lagi2 pasal boife dorang,,,tak segan ke citer kat sume orang?dengan ayat bunge2 bagai,,,mgkin that's one of the way to show their love toward their lovely sweety boyfren.*nak tanye,segan tak kalu bf korang bace?dgn i love you la,i miss you la,mcm2 lgi la hahaha xD boy fren korang wat ape untuk awek kesayangan dye? 
mgkin lelaki ni ego sikit,that's why la kan,,,tapi ade je lelaki jiwang,,,"oh gayah,ak sangat mencintaimu,gunung ganang saggup ku daki untuk berada denganmu,ku titipkan rasa rindu dalam angin malam...n ape lagi eh??? hahahaha =P

3.SHARE YOUR FEELING ???
Mmg selalu orang buat blog coz nak share cerite,nak share pengalaman,share perasaan,,,,psal study ke,psal kawan2 ke,psal lagu2 or latest movie ke...ape2 je la..Kalo nak tulis kat diari@tulis tangan pnjang2 tak cukup muka surat plak kan,,,*tmbah2 lagi tulisan tak berape nak lawa hehee xD so,buat blog leh letak warna2,gamba,leh buat cantik2 kan?? kan? ha,,,ade yg jwab btul tu,,,so btul la kan? haha xD

Last but not least,ak takde blog pun,rase macam nak buat tapi tak nak laa *nnt byk sgt follower ssh i tau,,,byk stalker jgak nnt...perasan plak,ok sile muntah xD haha
K,la ak citer ape2 gune blog klas pun jadi la kan,,,hehe btw,bile nak gather same2 eh? tak lame lagi kan nak cuti...plan la something,,,:D
your fren, xoxo a.k.a ekin :))
sekian,wasalam.

3 comments:

* indahnya cinta * said...

ekin.. kan nnty ada gathering satu bacth , ko g x? huhu~

Anonymous said...

asal cuti sampai 5 bulan dowh? ;/

Moderator said...

cuti 5 bulan,,,bkan smpai bulan 5 haih bce la btl2 hik3 emo lak :D