Followers

Sunday, July 31, 2011

Ini diari ramadan rafique,diari ramadan kite pulak?





Assalamualaikum,
To all my beloved fwens,happy ramadhan al-mubarak~
Ni aku nak rewind balik nostalgia muda muda dulu...hehe.Sape suke tengok citer "Diari Ramadan Rafique"? Aku takleh miss doe citer nie dulu sebab best sangat sangat.HAHA :P
Aku harap kite semua dapat menempuh ramadan kali ini dengan jayanya.
Sama2lah kite memperbanyakkan dan mempertingkatkan amalan kite di bulan yang mulia dan penuh barakah ini.Kalau sebelum2 ni suke melengah2kan solat,usaha kan lah supaya kite solat di awal waktu.
(aku mengingatkan buat diri sendiri jugak,yela,hidup ni kan kene saling ingat-mengingati).
Kalau sebelum2 ni suke tido siang hari,kurang kurangkan lah tido,buat bende yang berfaedah,ape kate bulan puase ni buat preparation untuk masuk U,
study ape2 yang kite belajar time kat asasi dulu.
Yela,cuti sampai nak dekat 5 bulan,boleh ke ingat sume yang kite belajar dulu? Time degree nanti takdelah lost time awal2 masuk lecture,otak pun tak beku sangat,tak macam lepas spm dulu.Ala,kisah lame,malas nak cerita haha.
Hmmm,raye tahun ni dah la sekejap je,pastu nak kene mendaftar masuk U.
Takpe2,hari raya 1st tu kite raye puas puas,makan lemang banyak banyak,kutip duet raye pon banyak banyak k! *makcik,saya tak lame lagi nak sambung degree tau.haha
k la,x de mende nak tulis dah...
HAPPY FASTING EVERYONE.SALAM RAMADHAN.
xoxo,ekin :)

1 comments:

Marina said...

selamat berpuasa!