Followers

Friday, December 17, 2010

giliran aku

ini seri, lisa dan aku
mahu juga letak gambar macam fikri.
tapi maaf tiada gambar aku seorang

kali ini izinkan aku pula bemadah kata di sini. haha,siapa suruh invite aku jadi admin.bhahahaha. (muka setan)
habis lah blog ini akan aku kerjakan sampai binasa. biar patah tulang menulang jari taip sampai mati.
biar putus urat-urat di pergelangan tangan sampai tak ada lagi. persetankan saja.
okay.sudah.cukup.berhenti.

ingin aku berterima kasih kerana invite aku jadi admin kepada Lee.

kalau sebelum ni cerita fikri di muka depan post.
ini giliran putri pula.

tahniah kepada sesiapa yang telah mendapat keputusan cemerlang.
usaha lagi kepada sesiapa yang tidak. ( itu aku )
semua aku berserah pada tuhan.
buat masa sekarang aku tak mahu bagitahu dekat mana aku belajar bukan sebab apa.
nanti sampai waktu kelak akan diberitahu.
tunggu masa.

persoalan aku.
bila mahu gather ramai-ramai?
makan-makan besar? bbq? steamboat? ikan bakar? 

*laparrrr*

sumpah,aku rindu semua orang dalam kelas.
oh lupa. aku ada blog baru. klik kalau mahu. tak mahu tak usah.
 KELIK SINI

3 comments:

Moderator said...

muka ko nampak sgt lain dari angle itu, puteri! o.0

life is not about waiting for the storm to pass, but its about how to dance in the rain. forget about the past, dan fokus pd semester yg akan dtg okeh! :)

a'ahh, soklan terakhir tuh berlegar2 jugak dlm minda aku nih... hmm... soalnya bila?

ameerarosli said...

bhahahaha
yakah?
oh.aku tahu itu tapi rasanya sudah tak layak sambung pada semester yang akan datang.

bila semua orang free.
kene berkumpul dan bincang.
segala mesti teratur.
pasti jadi.

* indahnya cinta * said...

ha'a.. bilalah kita dapat jmpa balek... wuwuw~
can't wait to see u guys..