Followers

Sunday, December 19, 2010

hey everyone! ◕ ‿ ◕

 hari ini biar aku pula yang bercerita a.k.a amy syeera! haha~
hmm.. tapi sebenarnya aku xde idea nak cerita pasal apa...
agak-agak kalau aku cerita pasal u tempat aku study boleh x? ekeke~
aku sekarang ni belajar dekat Universiti Tenaga Nasional @ lebih dikenali sebagai UNITEN...
aku dapat sama tempat dengan Oren Caer.. cuma kami berlainan kelas sebab kami berlainan tajaan..
ada juga yang pelik .. kenapa mesti aku keluar dari UTP... bukan ke UTP tu dah cukup hebat? hmm...
apa yang seseorang tu buat mesti ada reasons sendiri kan.. macam kalian semua tahu, aku dulu dapat kos B.I.S (Business Information System).. malangnya aku x minat... tapi kenapa aku masuk jugak dulu sedangkan aku x minat? ha, itulah kesalahan terbesar aku pernah buat aku rasa...

cukuplah sampai situ je aku bercerita pasal UTP... sekarang ni aku bahagia dengan kehidupan dekat UNITEN.. walaupun bilangan kaum wanita di sini sangatlah sedikit.. tapi x kisahlah.. asalkan aku bahagia! huhu~
macam ni lah serba sedikit rupa U aku yang tercinta tu....

pintu depan UNITEN

aku x sangka UNITEN ada hotel - Residence Hotel

ni pulak amanah... 
lelaki yang duduk dekat apartment ni...

ha! nilah library kami.. 
kalau ada exam, kat sinilah tempatnya... 
kelas kami kat sebelah library je... huhuh~

masjid .. dekat je dengan apartment aku..

kat sini semua lab ada... e.e ke e.p ke mechi ke.. x kisahlah..

lastly! ini sahajalah budak PPC... kiralah sendiri berapa orang.. 
satu group ada 70... yang selebihnya tu lelakilah.. huhu~

baik! itu jelah yang aku boleh kongsi.. huhuhu~ xnak lah cerita banyak-banyakkan.. sebab blog ni pasal kita... bukan aku seorang je.. hak4! apa-apapun, doakanlah aku, caer dan kawan-kawan aku sekalian.. {{{(>_<)}}} semoga kami dapat lagi tajaan supaya dapat meneruskan pelajajaran dalam peringkat ijazah pula..
ha! haritu, aku sempat jumpa Hana sahaja... x sempat lagi nak jumpa korang.. kebetulan , dia ada pameran dekat UTM... so, disebabkan rasa rindu sangat-sangat, aku dengan geng-geng aku pergilah jumpa dia...
bilalah dapat jumpa korang semua balik???? rindu lorh! huuuu~ okay, sampai di sini sahaja... ttyl~ ciao! XD

............(0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔═════════════════╗
║ Archyhis forever!..║
╚═════════════════╝
'----------------------oOO
........|__|__|
.......... || ||
....... ooO Ooo

4 comments:

Moderator said...

oh, tmpt ko nmpk best... aku fikir tempat ko nih mesti redup gila kalau nak dibandingkan dengan kepala batas btul tak? xD

ko tajaan mara kot? am i right?

caer pulak?

* indahnya cinta * said...

haha.... hmm, redup gak la.. tyme petang2 sejuk je.. lagi2 kalo duk kat umah aku ney.. nagadap msjid +tasik... perghh!
hahhaha~
mrsm kite 2 panas ... hot kan! haha~
x.. aku jpa.. caer mara... huhu~

Moderator said...

SANGAT HOT OKEYYY!! bwahaha. xD

oh, ok... so, basically, ko asalnya tajaan mara pastu ambik jpa pulak, am i right?

* indahnya cinta * said...

hahaha... lebih kurg cm 2 la.. mara ms kat utp dl.. skang jpa lak...tp kat uniten..