Followers

Sunday, December 26, 2010

si bakal architect nak merapu.

oh! lain sungguh bile aku tengok tempat nak taip taip new post neh. maybe new version dari aku punye kott..



whoots! salaaamm kat semua orang! kat atas nie picture terbaru aku with my baby DSLR CANON EOS 550D. *amek kau aku caps lock* name baby neh TARO ! :D
banyak gak laa pic yang aku snap snap. dah tengok FB aku? ade 2 album diterbitkan. jap jap! bagi yang tak dapat tengok, nie haa link share. tengok yea~ tapi tak laa hebat sangat. baru novice. :P

http://www.facebook.com/album.php?aid=40412&id=100000924403488&l=9079c47d99 -PART 2


http://www.facebook.com/album.php?aid=40229&id=100000924403488&l=7ffb057b38 -PART 1

aku pon tibe tibe terdetik hati nak update blog nie. sungguh suci ye dah.. hehe! putih je..same la blog aku! lawat blog aku tak? nak promote japp katekan. nie haa link~

http://akushoujokampung.blogspot.com -S.E.N.G.A.L

takde laa spesial sangat. juz layout handmade sendiri. winks! dah dah. cukup promoting.

well,,setakat nie aku belajar okeh. bagi aku cam SERONOKK GILAAA! sebab kos aku sangat enjoying, tak perlu tatap buku, juz penat perah otak carik idea dan lukis. tapi tu laa yang aku suka! dengan kawan2 yang same kepala hotak. mase tu kann ade interview. jadi si lecturers nie mesti laa dah bace perwatakan seorang student architecture macam mana kann? kami ditakdirkan duduk dalam 1 studio siang malam bersama2. aku sangat sayang mereka macam adik beradik aku. tapi jangan jeles lak, aku tetap sayang korang. eceh!

aku sangat enjoy lagi dengan masuknya scholarship JPA. alhamdulillah~ mungkin nie rezeki Allah nak bagi setelah aku terlepas semua scholar JPA and MARA yang semua kecoh2 mase tuh. aku dah selesai 1 sem. dan alhamdulillah skali lagi aku boleh bawak kos nie even sumtimes datang stress yang selalu bisik bisik "nape laa aku tak amek engineering dulu?". bagi aku, takde pon kos yang senang. bila dah step into it, teruskan perjalanan, buat sehabis baik. tak ke gituu? :)

alhamdulillah gak result pon ok laa.. 3.45~ tapi tak konfem lagi sebab kira2 sendiri. meh laa aku show result aku.

STUDIO - B+
BUILDING SERVICES - A
HISTORY - A
STRUCTURE - B-
HUBUNGAN ETNIK - B+
KOKO : GAMELAN - A

tu laa.. aku asyik main main je mase hubungan etnik. subjek nie macam sivik. ye laa..gabung 3 kos dalam 1 dewan kuliah. aku pon main main je laa. kadang2 tu conteng2 kertas. even ade test mase tu, kami tak sempat pon nak bace buku. memang thrill gilaa. tapi jawab macam subjek sivik, senang laa kan? lagi2 objektif. kalau dapat score A- pon mesti dah dapat 3.5. takpe laa..next sem buat yg terbaik! :D

aku terbace post putewi. bile maw reunion?? huhu~ tapiii...umi kat egypt. cemane eh?

nak luahan hati sikit laa..bila dah masuk U kann, takde sape nak ceramah2 kita. agama pon tak semantap dulu. tu laa kelemahan bila dah masuk U. sape agree?

btw, mane lee? kau tak contact aku pon...FB pon dah lesap. kau kat mane? cemane nak contact kau?
wat aku jadi admin blog nie bolehh?

sorry ye banyak typo error. aku malas nak menekan caps lock banyak kali. hahaha~
dan sorry terlebih bebelan.

anyway, gud luck sume! do your best! :D

1 comments:

ameerarosli said...

tak kan ummie dah tak balik2 kot?
oh haha
best la kau ada camera dslr 2.
aku ni ape ad?